Radzymin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Radzymin
POL Radzymin COA.svg
Lambang Radzymin
120px
Lokasi Radzymin
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Mazowia
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Radzymin
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Radzymin iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.