Menyang kontèn

Rachmat Irianto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Rachmat Irianto
Katerangan priangga
Jeneng dawa Rachmat Irianto
Tanggal lair (1999-09-03) 3 Sèptèmber 1999 (umur 24)[1]
Papan lair Surabaya, Indonesia
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)[2]
Posisi main Defender / Defensive midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
Persebaya Surabaya
Angka 13
Karir nom
2014–2016 Frenz United
2016 Indonesia Muda
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2017– Persebaya Surabaya 35 (1)
Tim nasional
2017–2018 Indonesia U19 16 (0)
2019– Indonesia U23 18 (1)
2021– Indonesia 15 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11:09, 18 January 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 23:34, 1 January 2022 (UTC+7)

Rachmat Irianto (lair 3 Sèptèmber 1999) ya iku juru main bal-balan profesional Indonésia kang main minangka bek lan kapten klub Liga 1 Persebaya Surabaya, lan tim nasional Indonésia. Utamane minangka bek tengah, dheweke uga bisa main minangka full-back utawa gelandang pertahanan. Dheweke iku putrane Bejo Sugiantoro, mantan pemain Persebaya Surabaya.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Rachmat Irianto". pssi.org. Diarsip saka sing asli ing 23 July 2020. Dibukak ing 4 September 2021.
  2. "Rachmat Irianto". persebaya.id. Dibukak ing 26 October 2020.

Pranala njaba[besut | besut sumber]