Różan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Różan
POL Różan COA.svg
Lambang Różan
120px
Lokasi Różan
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Mazowia
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Różan
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Różan iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Różan&oldid=1001804"