Rénda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Rénda (saka basa Portugis: renda) iku kerawang (biku-biku) digawé saka bolah dirajut sing biasa dipasang ing pinggiran klambi, kain, bantal lan sapanunggalé.

Ana manéka jinis rénda:

  • Rénda dom: rénda sing digawé migunakaké bolah lan dom.
  • Cutwork: rénda sing digawé kanthi njupuk bolah saka kain sing ana.
  • Bobbin lace: rénda sing digawé mawa bobbin (sepul bolah) lan bantal.
  • Rénda rajut: rénda sing digawé kanthi rajutan.
  • Rénda kait: rénda sing digawé kanthi ngait.

Galeri[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rénda&oldid=1000230"