Rælingen

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Rælingen
Désa ing Nurwègen
Norske landsdeler H.png
Nagara Norway
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Rælingen punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Uga delengen[edit | edit source]

Réferènsi[edit | edit source]