Qurabiya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Qurabiya
Kurabiyes in the form of medialuna.jpg
Crescent shaped qurabiya
JinisShortbread
Woworan pokokAlmond flour, sugar, egg white, vanilla
Buku masakan: Qurabiya  Médhia: Qurabiya

Qurabiya (uga ghraybe, ghorayeba, lan pirang-pirang ejaan lan pengucapan liyane) minangka salah sawijining jinis biskuit tipe- shortbread, biasane digawe karo kacang almond. Versi ditemokake ing umume negara-negara tilas Kekaisaran Ottoman, kanthi macem-macem bentuk lan resep. [1] [2]

Referensi[besut | besut sumber]