Qovurma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Qovurma
Πιλάφι Turshu Qovurma.png
Turşu Qovurma, lamb with preserved fruit, and plov.
Jinisstew
Ajanganmain
Panggonan asalAzerbaijan
Woworan pokokmeat
Woworan kang lumrah kaanggogreen herbs, dried fruit, vegetables
Panganan sairibghormeh sabzi
Buku masakan: Qovurma  Médhia: Qovurma

Qovurma minangka salah sawijining olahan panganan sing dimasak sing kalebu bagean saka masakan Azerbaijan . Ana macem-macem jinis, kabeh kalebu ngemot daging karo woh-wohan, jamu, utawa sayuran.