Pyskowice

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pyskowice
POL Pyskowice COA.svg
Lambang Pyskowice
120px
Lokasi Pyskowice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Pyskowice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Pyskowice (Jerman Peiskretscham) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.