Pyotr Krasnov

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ataman Pyotr Krasnov

Pyotr Nikolayevich Krasnov (Rusia: Петр Николаевич Краснов, { 22 September 1869 - 17 Januari 1947), iku sawijining Letnan Jenderal ing dines kemiliteran Rusia ing mangsa revolusi Rusia ing taun 1917 lan uga minangka salah sijining pemimpin kontra-revolusi . Krasnov uga ditepungi kanthi jeneng Inggris Peter Krasnov.