Pyotr Krasnov

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Ataman Pyotr Krasnov

Pyotr Nikolayevich Krasnov (Basa Rusia: Петр Николаевич Краснов, { 22 September 1869 - 17 Januari 1947), iku sawijining Letnan Jenderal ing dines kemiliteran Rusia ing mangsa revolusi Rusia ing taun 1917 lan uga minangka salah sijining pemimpin kontra-revolusi . Krasnov uga ditepungi kanthi jeneng Inggris Peter Krasnov.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pyotr_Krasnov&oldid=998554"