Przemków

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Przemków
POL Przemków COA.svg
Lambang Przemków
POL Przemków map.svg
Lokasi Przemków
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Przemków
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Przemków (Jerman Primkenau) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.