Prusice

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Prusice
POL Prusice COA.svg
Lambang Prusice
120px
Lokasi Prusice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Prusice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Prusice (Jerman Prausnitz) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Prusice&oldid=1090752"