Prosès pangembangan piranti alus komputer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Prosès pangembangan piranti alus
Aktivitias lan langkah
Analisis kabutuhan • Spésifikasi
Arsitèktur • Desain
Implementasi • Tèsting
Panggelaran • Pangrumatan
Metodhologi
Agile • Cleanroom •
Iterative • RAD  • RUP  • Spiral
Waterfall • Lean
V-Model  • TDD
Èlmu sing ndhukung
Configuration management
Documentation
Quality assurance (SQA)
Project management
User experience design
Piranti

Compiler  • Debugger  • Profiler
GUI designer


Integrated development environment

Prosès pangembangan piranti alus komputer iku sawijining struktur sing dipatrapaké ing pangembangan prodhuk piranti alus. Prosès iki nduwèni sawetara modhèl lan saben modhèl migunakaké pendekatan marang manéka tugas utawa aktivitas sing kedadéyan sasuwéné prosès. Conto modhèl prosès pengembangan piranti alus antara liya prosès iteratif, Extreme Programming, sarta prosès grojogan (waterfall).