Prinzregententorte

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Prinzregententorte
Prinzregententorte.jpg
A slice of prinzregententorte
JinisCake
Panggonan asalGermany
Tlatah utawa prajaBavaria
Woworan pokokSponge cake, chocolate buttercream, chocolate glaze
Buku masakan: Prinzregententorte  Médhia: Prinzregententorte

Prinzregententorte ( cara Jerman: [ˈpʁɪnts.ʁeˌɡɛntənˌtɔʁtə] ) yaiku torte Bavaria sing kalebu paling ora enem, umume pitu, lapisan kue spons lancip sing dicampur karo buttercream coklat lan topping selai aprikot ing pungkasan. Eksterior ditutupi ing kaca coklat coklat . Prinzregententorte misuwur banget ing Bavaria, kasedhiya ing toko-toko kue sajrone taun.