Praya Kulon, Lombok Tengah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Praya Kulon, Lombok Tengah
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Lombok Tengah {{{nama dati2}}}]]

Praya Barat iku kecamatan ing Kabupaten Lombok Tengah propinsi Nusa Tenggara Barat.

Kabupaten Lombok Tengah