Praszka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Praszka
POL Praszka COA.svg
Lambang Praszka
120px
Lokasi Praszka
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Praszka
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Praszka (Jerman Praschka) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.