Prastawa bom ing Kuil Erawan 2015

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing tanggal 17 Agustus 2015 ana bom njeblug ing Kuil Erawan. Kuil Hindhu iki dunungé ana ing prapatan Ratchaprasong ing Distrik Pathum Wan, Bangkok. Prastawa iki niwasaké 20 jiwa lan marai kurban tatu 125 jiwa. Rekaman CCTV nuduhaké sawijining wong ndokok ransel ing kono sadurungé njeblug. Ing tanggal 26 September 2015, Pulisi Thailand mbiwara manawa ana sawijining tersangka sing dicekel.