Prabuty

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Prabuty
POL Prabuty COA.svg
Lambang Prabuty
POL Prabuty map.svg
Lokasi Prabuty
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 7,29 km²
Padunung: 8550 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Prabuty
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Bogdan Józef Pawłowski

Prabuty (Jerman Riesenburg) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.