Power Rangers (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Power Rangers
Gambar:Power Rangers (2017 Official Theatrical Poster).png
Poster teaser
Disutradarani Dean Israelite
Diprodhuseri Joel Andryc
Marty Bowen
Brian Casentini
John Gatins
Wyck Godfrey
Stephen Meinen
Brent O'Connor
Aldric La'auli Porter
Haim Saban
Allison Shearmur
Takeyuki Suzuki
Dibintangi Dacre Montgomery
Naomi Scott
RJ Cyler
Ludi Lin
Becky G.
Elizabeth Banks
Bryan Cranston
Bill Hader
Matt Shively
Cody Kearsley
David Denman
Robert Moloney
Anjali Jay
Sarah Grey
Morgan Taylor Campbell
Dimusiki Brian Tyler
Sinématografi Matthew J. Lloyd
Dibesut déning Martin Bernfeld
Dody Dorn
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Lions Gate Entertainment
Tanggal metu
22 Maret 2017 (Indonesia)
24 Maret 2017 (Amerika Serikat)
Suwéné
2 jam 4 menit
Nagara Amerika Serikat
Kanada
Basa Bahasa Inggris
Rantaman $100 juta
Kalarisan $119,259,713

Saban's Power Rangers utawa pendeke Power Rangers [1] iku filem superhero Amérikah Sarékat taun 2017 adhedhasar tim super pahlawan kanthi jeneng sing padha lan dipimpin déning Dekan Israel . Filem kasebut minangka film fitur ketiga franchise , lan film pisanan ing rong puluh taun. Filem iki minangka reboot lan review paling akeh karakter utama seri televisi , sing dimainake dening paragane, kayata Dacre Montgomery, Becky G, Ludi Lin, Naomi Scott, RJ Cyler, Elizabeth Bank lan Bryan Cranston .

Paraga[besut | besut sumber]

  • Dacre Montgomery minangka Jason Lee Scott / Ranger Red, pimpinan Power Rangers .[2]
  • Becky G minangka Trini Kuning / Ranger [3]
  • RJ Cyler minangka Blue Billy / Ranger [4]
  • Naomi Scott minangka Kimberly / Pink Ranger [5]
  • Ludi Lin minangka Black Zack / Ranger [6]
  • Elizabeth Banks minangka Rita Repulsa, mungsuh Power Rangers.[7]
  • Bryan Cranston minangka Zordon, mentor Power Rangers.[8]
  • David Denman minangka Sam Scott, bapak Jason [9]

Tanggepan juru kritik[besut | besut sumber]

Filem Power Rangers nampa ulasan apik saka juru kritik. Saka Rotten Tomat, film nduweni rating 47%, adhedhasar 125 review, kanthi rating rata-rata 5.1 / 10. Saka Metacritic, film nemu skor 44 saka 100, adhedhasar 30 kritik. Saka CinemaScore, film iki nampa nilai "A" saka pamirsa film kanggo ukuran A + dadi F.

Box Office[besut | besut sumber]

Film iki entuk $ 77,125,950 ing Amerika lan $ 42.133.763 ing negara liya. Total penghasilane sing ditampa dening film iki mencapai $ 119,259,713 (lan bakal terus nambah), ngluwihi biaya produksi film $ 100 yuta. Ing minggu kapisan, filem kasebut langsung tampil peringkat nomer 2 ing Box Office Weekend lan nggawe laba $ 40,300,288. Ing minggu kapindho, film kasebut mudun manggoni nomer 4 ing Box Office Weekend lan ngasilake $ 14,200,307, mudhun 64% ing minggu sadurunge. Ing minggu kaping telu, film kasebut mudhun menyang nomer 6 ing Box Office Weekend lan ngasilake $ 6,199.403, mudhun 56.3% ing minggu sadurunge.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Trumbore, Dave (28 Oktober 2015). "‘Power Rangers’ Title, Budget, and Character Names Revealed". Collider.com. Dijupuk 2 Maret 2016.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. Jayson, Jay (October 20, 2015). "Dacre Montgomery Cast As Red Ranger In New Power Rangers Movie". comicbook.com. 
  3. Perry, Spencer (October 30, 2015). "Becky G Joins the Power Rangers Reboot". ComingSoon.net. 
  4. Robinson, Will (October 23, 2015). "R.J. Cyler is your new Blue Ranger". EW.com (ing basa English). Dijupuk May 9, 2016. 
  5. Perry, Spencer (October 7, 2015). "Naomi Scott is the Pink Ranger in Lionsgate’s Power Rangers Reboot!". Comingsoon.net (ing basa English). Dijupuk May 9, 2016. 
  6. "Power Rangers movie casts Vancouver's Ludi Lin sebagai Black Ranger". CBC.ca (ing basa English). October 22, 2015. Dijupuk May 9, 2016. 
  7. Schaefer, Sandy (April 19, 2016). "Power Rangers First Look: Elizabeth Banks is Rita Repulsa". Screen Rant (ing basa English). Dijupuk May 8, 2016. 
  8. Viscardi, James (June 21, 2016). "Power Rangers: Bryan Cranston Cast As Zordon". Comicbook.com. Dijupuk June 21, 2016. 
  9. Galuppo, Mia (March 30, 2016). "David Denman Joins Lionsgate's 'Power Rangers' (Exclusive)". The Hollywood Reporter. Dijupuk March 30, 2016. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]