Poniec

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Poniec
POL Poniec COA.svg
Lambang Poniec
120px
Lokasi Poniec
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Poniec
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Poniec (Jerman Punitz) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Poniec&oldid=1001909"