Poni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tuladhane poni

Poni (Inggris Utara Amerika ) utawa pinggiran ( Inggris Inggris ) yaiku sawijining untaian utawa kunci rambut sing tiba ing ndhuwur rambut ndhuwur kulit sirah kanggo nutupi dahi, biasane ing ndhuwur alis, sanajan bisa nganti pirang-pirang dawa. Nalika umume wong ngethok poni kanthi lurus, dheweke uga bisa mbentuk busur ing busur, nggawe dheweke rapuh utawa ruffled, utawa menehi bentuk liyane.