Pompeii (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Pompeii nggih punika filem saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2014. Filem punika dipunarahaken déning sutradhara Paul W. S. Anderson adhedhasar saking skénario anggitanipun Janet Scott Batchler, Lee Batchler, lan Michael Robert Johnson. Wondéné para juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Kit Harrington, Emily Browning, Carrie Anne Moss, Adewale Akinnuoye Agbaje, Jessica Lucas, Jared Haris, Lan Kiefer Sutherland. Wonten ing film punika Jeremy Bolt, Paul W.S Anderson, RObert Kulzer, lan Don Carmody kadhapuk dados juru damel. Pompeii dipunbabar kagem sagung pamirsa surya 18 Februari 2014. Kanthi ardhana $80 yuta, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $117.8 yuta.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "POMPEII (12A)". Entertainment One. British Board of Film Classification. 21 Februari 2014. Dijupuk 26 Februari 2014.  Priksa gandra date ing: |access-date=, |date= (pitulung)
  2. Ryan Faughnder (20 Februari 2014). "'Lego Movie' to block newcomers 'Pompeii' and '3 Days to Kill'". Los Angeles Times. to the tune of $80 million  Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)
  3. "Pompeii - Box Office Data, DVD and Blu-ray Sales, Movie News, Cast and Crew Information". The Numbers. Dijupuk 2015-03-09. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]