Pommes Anna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pommes Anna
Pommes Anna.jpg
Jeneng liyanéAnna potatoes
Panggonan asalFrance
Woworan pokokPotatoes, butter
Buku masakan: Pommes Anna  Médhia: Pommes Anna

Pommes Anna, utawa kentang Anna, minangka olahan klasik saka kentang irisan, lapis Perancis sing dimasak ing butter sing wis akeh banget .