Police

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Police
Police herb.svg
Lambang Police
120px
Lokasi Police
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balékutha:
...
... Police
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Police (Jerman Pölitz) - iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.

Police.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Police&oldid=1090118"