Polanica-Zdrój

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Polanica-Zdrój
POL Polanica-Zdrój COA.svg
Lambang Polanica-Zdrój
120px
Lokasi Polanica-Zdrój
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Polanica-Zdrój
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Polanica Zdrój (Jerman Bad Altheide) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.

www.polanicazdroj.pl


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Polanica-Zdrój&oldid=1002128"