Polanów

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Polanów
POL Polanów COA.svg
Lambang Polanów
120px
Lokasi Polanów
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Polanów
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Polanów (Jerman Pollnow) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Polanów&oldid=1001856"