Polanów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Polanów
POL Polanów COA.svg
Lambang Polanów
120px
Lokasi Polanów
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Polanów
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Polanów (Jerman Pollnow) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.