Pogorzela

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pogorzela
POL Pogorzela COA.svg
Lambang Pogorzela
120px
Lokasi Pogorzela
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Pogorzela
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Pogorzela (Jerman Brandenstein) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.