Plecing kangkung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Plecing kangkung

Plecing kangkung iku sajinising panganan janganan sing asalé saka Lombok, Nusa Tenggara Kulon. Panganan iki digawé saka kangkung sing digodhog lan banjur dicampur karo karo trasi lan sambel tomat. Plecing kangkung kerep disuguhaké karo ayam Taliwang.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Plecing_kangkung&oldid=843113"