Pitik lémon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lemon chicken
Lemon chicken
A plate of Chinese-style lemon chicken
AjanganMain
Hawa ajanganHot
Woworan pokokChicken
Lemon sauce
Buku masakan: Lemon chicken  Médhia: Lemon chicken
Lemon chicken
Lemon & Garlic Roasted Chicken (8733072162).jpg
Lemon and garlic roasted chicken
Cina Padatan 檸檬雞
Cina Prasaja 柠檬鸡

Ayam jeruk nipis minangka jeneng sawetara masakan sing ditemokake ing masakan ing saindenging jagad sing kalebu pitik lan jeruk nipis . [1]Ing masakan Tionghoa Kanada biasane ngemot potongan daging pitik sing diiris utawa digoreng lan dilapisi saos rempah-rempah legi sing legi. Restoran Cina Hotel Panda ing Tsuen Wan, Hong Kong biyen nyedhiyakake versi Lemon Chicken kanthi potongan-potongan pitik sing dilapisi adonan, banjur digulung ing irisan almond lan digoreng lan disajeni karo saos lemon.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "西檸煎軟雞; 西柠煎软鸡, Xī níng jiān ruǎn jī(Chinese)". lifestyle.etnet.com.hk. Dibukak ing 6 November 2012.