Pitik Bangkok

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
pitik bangkok

Pitik Bangkok ya iku pitik kang gawé adhon.[1] Pitik iki dunungé saka nagara Cina.[2] Tanda-tandane Pitik Bangkok sing apik kanggo adon kaya ta ambekane dhowo, sabetane banter, solahe rikat, buntute dawa lan lurus, jengger ingkang gedhé,bentuk raine sing kaya pinang.[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. [1] (diakses 22 Maret 2011).
  2. [2] (diakses 22 Maret 2011).
  3. [3] (diakses 22 Maret 2011).