Pit statis

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Pit statis

Pit statis utawa sepédha statis iku sawijining piranti ulah raga fitness sing rupané mèmper pit. Ing piranti gerakan awak sing mèmper karo gerakan manawa ngepit bisa dilakoni kanggo nglatih awak. Pit statis iki biasané kanggo nglatih jantung utawa cardiotraining.

Pit statis ing klub-klub fitness kwalitasé biasané luwih apik tinimbang sing didol kanggo bebrayatan umum.

Biasané bisa ditemtokaké manawa pit statis iku saya abot, dadi kwalitasé sangsaya luwih becik. Dadi tegesé wesi kanggo nggawé pit iki luwih akèh.

Jaman saiki pit statis biasa digawé ing China senadyan mèreké Amérika utawa Éropah.

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pit_statis&oldid=1013213"