Piotrowice

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Piotrowice
Désa
Znak Piotrowice i krzyż.jpg
Tenger dalan kanthi jeneng desané lan sawijining salib
Piotrowice kapernah ing Poland
Piotrowice
Piotrowice
Koordhinat: 52°0′15″N 21°16′32″E / 52.00417°N 21.27556°E / 52.00417; 21.27556
Nagara Polen Polen
Voivodeship Masovian
Kabupatèn Otwock
Gmina Karczew
Élepasi 96 m (315 ft)
Cacah warga 352[1]

Piotrowice iku sawijining désa ing Polen wetan-tengah[2], saantarané Puławy lan Warsawa. Ing taun 2014 désa iki padunungé ana 352 jiwa.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. GUS
  2. "Central Statistical Office (GUS) – TERYT (National Register of Territorial Land Apportionment Journal)" (ing basa Polish). 2008-06-01.