Piotrków Kujawski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Piotrków Kujawski
POL Piotrków Kujawski COA.svg
Lambang Piotrków Kujawski
120px
Lokasi Piotrków Kujawski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Piotrków Kujawski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Piotrków Kujawski (Jerman Petrikau) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.