Piotrków Kujawski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Piotrków Kujawski
POL Piotrków Kujawski COA.svg
Lambang Piotrków Kujawski
120px
Lokasi Piotrków Kujawski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Piotrków Kujawski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Piotrków Kujawski (Jerman Petrikau) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.