Pinoraya, Bengkulu Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pinoraya, Bengkulu Kidul
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Bengkulu Selatan {{{nama dati2}}}]]

Pinoraya iku kecamatan ing Bengkulu Kidul.

Bengkulu Kidul