Pilihan umum Wali Kutha Surabaya 2015

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Pilihan umum Wali Kutha Surabaya 2015 ya iku pilihan lelurahing wewengkon tumrap Surabaya sing diayahi tanggal 9 Dhésèmber 2015. Ing pilihan iki, lelurahing wewengkon sing kapilih bakal leladi minangka Wali Kutha Surabaya ing sajeroning mangsa 2016-2021.

Kasil[besut | besut sumber]

Ana ngisor iki rékapitulasining pilihan iki sing dibabar Komisi Pemilihan Umum

Calon Parté Swara %
RismaWisnu PDIP 893.087 86,34%
RasiyoLucy Parté Demokrat lan PAN 141.324 13,66%
Swara ora sah 1.014.612
Swara sah 1.052.041 100%
Para milih sing kacathet 2.049.023
Sumber: Republika KPU RI

Rujukan[besut | besut sumber]