Pieszyce

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pieszyce
POL Pieszyce COA.svg
Lambang Pieszyce
POL Pieszyce map.svg
Lokasi Pieszyce
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Pieszyce
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Pieszyce (Jerman Peterswaldau) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pieszyce&oldid=1001598"