Piechowice

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Piechowice
Herb Piechowic.svg
Lambang Piechowice
120px
Lokasi Piechowice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Piechowice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Piechowice (Jerman Petersdorf) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Piechowice&oldid=1002101"