Menyang kontèn

Picodon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Picodon
Masalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.
Nagara asalMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.
Wewengkon, kuthaDrôme, Ardèche
KuthaMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.
Sumberé susuMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.
PastéurisasiNo
TèksturSoft/hard
Suwéné nuwa2-4 weeks
SèrtifikasiFrench AOC 1983
[[Commons:Kategori:Masalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana. |Médhia magepokan ing Wikimedia Commons]]

Picodon minangka salah sawijining jinis olahan arupa keju susu-wedhus sing digawe ing wilayah sekitar Rhône ing Prancis sisih kidul. Jeneng kasebut tegese "pedhes" ing basa Occitan . [1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Masui, Kazuko; Tomoko Yamada (1996). French Cheeses. Dorling Kindersley. kc. 170. ISBN 0-7513-0896-X.