Piadina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Piadina
Piadina prosciutto e Asiago DOP 2.jpg
Jeneng liyanéPiada
JinisFlatbread
Panggonan asalItaly
Tlatah utawa prajaRomagna
Woworan pokokFlour, lard or olive oil, salt, water
Buku masakan: Piadina  Médhia: Piadina

Piadinapalafalan jroning basa Italia: [pjaˈdiːna] utawa Piadapalafalan jroning basa Italia: [ˈpjaːda] minangka olahan roti Italia sing tipis, biasane disiapake ing tlatah sejarah Romagna ( Forlì, Cesena, Ravenna lan Rimini ). Biasane digawe nganggo glepung putih, lard utawa minyak zaitun, uyah lan banyu. Adonan kasebut umume dimasak ing sajian terracotta (diarani teggia ing Romagnol ), sanajan saiki wajan rata utawa jaringan listrik biasane digunakake.