Piława Górna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Piława Górna
POL Piława Górna COA new.svg
Lambang Piława Górna
120px
Lokasi Piława Górna
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Piława Górna
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Piława Górna (Jerman Gnadenfrei) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.