Menyang kontèn

Philip Jackson (aktor)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Philip Jackson (lair ing Retford, 18 Juni 1948) iku sawijining aktor Inggris. Dhèwèké misuwur déné awaké maragakaké Inspèktur Pulisi James Japp ing acara sérial télévisi Britania Agung Agatha Christie's Poirot in taun 1989-2002 lan 2013.

Ing taun 2012, dhèwèké mèlu main ing filem My Week with Marilyn minangka satpamé Marilyn Monroe. Filem iki dinominasèkaké ping loro kanggo pangaji Oscar.

Urip pribadi[besut | besut sumber]

Awaké rabi karo aktris Sally Baxter, lan pinaringan anak loro, Amy lan George.

Pranala njaba[besut | besut sumber]