Petunia (disambiguasi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Petunia arupa sawijining genus tetanduran ngembang.

Petunia uga bisa ngarujuk marang:


Disambig.svg
Punika kaca disambiguasi — satunggiling pitulung navigasi kanggé ngeteraken panjenengan marang artikel ingkang leres, antawisipun pinten artikel ingkang gadhah judul ingkang sami anging mbahas topik ingkang bènten. Menawi dhateng ing kaca puniki saking artikel sanèsipun, yogyanipun panjenengan ndandosi pranalanipun supados saged langsung manuju artikel ingkang leres.