Pertahanan Gudang Sihang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedung Sihang nalika pertempuran

Pertahanan Gudang Sihang terjadi saka 26 Oktober nganti 1 November 1937, lan nandai pramulaan pungkasan Pertempuran Shangia sing berlangsung kanthi telung sasi ing fase pambuka Perang Tiongkok-Jepang Kapindho. Pasukan pertahanan gedung bertarung ngelawan sajumlah gelombang pasukan Jepang lan bekingi pasukan Tiongkok sing mundur menyang kulon nalika Pertempuran Shanghai.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]