Perhimpunan Internasional bab Pangreksan Alam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
IUCN
Organisasi internasional
Indhustri Konsèrvasi
Diyasa October 1948, Fontainebleau, France
Kantor gedhé Rue Mauverney 28, 1196 Gland, Swiss
Wong kunci
Valli Moosa
Julia Marton-Lefèvre
Olèh-olèhan SFr 99,348 (2005)
Cacah karyawan
Approximately 1,100 (worldwide)
Slogan Working for a just world that values and conserves nature
Sana jaringan www.iucn.org

Perhimpunan Internasional bab Pangreksan Alam utawa jroning basa Inggris: International Union for Conservation of Nature (IUCN) iku saawijining organisasi internasional kanggo njaga sumber alam. Organisasi iki diadegaké ing sasi Oktober 1948,minangka International Union for the Protection of Nature (IUPN), miturut asil konferènsi internasional ing Fontainebleau, Prancis. Markas pusaté dumunung ing tlatah Lake Geneva ing Gland, Swiss. IUCN nyakup 83 nagara, 108 agènsi pamaréntah, 766 NGO lan 81 organisasi internasional lan watara 10,000 ahli lan èlmuwan saka saindenging donya.[1]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Referensis[besut | besut sumber]

  1. ^ IUCN website Accessed 1 May 2008

Pranala jaba[besut | besut sumber]