Perhimpunan Internasional bab Pangreksan Alam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
IUCN
Organisasi internasional
IndhustriKonsèrvasi
DiyasaOctober 1948, Fontainebleau, France
Kantor gedhéRue Mauverney 28, 1196 Gland, Swiss
Wong kunci
Valli Moosa
Julia Marton-Lefèvre
Olèh-olèhanSFr 99,348 (2005)
Cacah karyawan
Approximately 1,100 (worldwide)
SloganWorking for a just world that values and conserves nature
Sana jaringanwww.iucn.org

Perhimpunan Internasional bab Pangreksan Alam utawa sajeroning basa Inggris: International Union for Conservation of Nature (IUCN) iku saawijining organisasi internasional kanggo njaga sumber alam. Organisasi iki diadegaké ing sasi Oktober 1948,minangka International Union for the Protection of Nature (IUPN), miturut asil konferènsi internasional ing Fontainebleau, Prancis. Markas pusaté dumunung ing tlatah Lake Geneva ing Gland, Swiss. IUCN nyakup 83 nagara, 108 agènsi pamaréntah, 766 NGO lan 81 organisasi internasional lan watara 10,000 ahli lan èlmuwan saka saindenging donya.[1]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsis[besut | besut sumber]

  1. IUCN website Accessed 1 May 2008

Pranala njaba[besut | besut sumber]