Percy Jackson: Sea of Monsters

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Percy Jackson:
Sea of Monsters
Gambar:Percy-Jackson-Sea-poster.jpg
Poster Film
DisutradaraniThor Freudenthal
DiprodhuseriMichael Barnathan
Karen Rosenfelt
DiskénariyoniMarc Guggenheim
AdhedhasarThe Sea of Monsters
déning Rick Riordan
Dibintangi
DimusikiAndrew Lockington
SinématografiShelly Johnson
Dibesut déningMark Goldblatt
Perusahaan
prodhuksi
1492 Pictures
Sunswept Entertainment
Dibabar déning20th Century Fox
Tanggal metu
  • Agustus 7, 2013 (2013-08-07)
Suwéné
107 Menit[1]
NagaraAmerika Seikat
BasaInggris
Rantaman$90 Juta[2]
Kalarisan$42,792,000[3]

Percy Jackson: Sea of Monsters nggih punika filem pangembaran fantasi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Thor Freudenthal. Skénario kaanggit déning Marc Guggenheim adhedhasar saking novel sesirah The Sea of Monster pakaryanipun Rick Riordan. Film punika kadamel minangka sequel saking filem sadèrèngipun; Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010). Juru paraga ingkang sami kadhapuk maragani filem punika antawisipun Logan Lerman, Brandon T. Jackson, Alexandra Daddario, Leven Rambin, lan Jake Abel. Percy Jackson: Sea of Monsters dipun babar ing surya 7 Agustus 2013 déning 20th Century Fox. Kanthi rantaman $90 yuta, filem punika namung kasil ngempalaken arta dumugi $42,792,000, mboten jumbuh kaliyan agengipun ardhana ingkang sampun medal kagem kabetahan pandamelan.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Percy Jackson: Sea Of Monsters - Production Details". Yahoo! Movies. Dijupuk August 8, 2013. 
  2. McClintock, Pamela (August 6, 2013). "Box Office Preview: 'Elysium' Aims for $35 Million-Plus Debut". The Hollywood Reporter. Dijupuk August 7, 2013. 
  3. "Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)". Box Office Mojo. Dijupuk August 12, 2013. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]