Penjamasan Pusaka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Penjamasan Pusaka, ing tlatah Banyumas ana rong papan sing nindakaké upacara penjamasan pusaka, ya iku ing désa Kalibening kacamatan Banyumas, lan désa Kalisalak kacamatan Kebasen. Penjamasan Pusaka ditindakaké saben 12 Mulud ing pètungan aboge.