Penggaris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Penggaris saka plastik
Penggaris kang bisa di tekuk
Penggaris pita
Penggaris saka bahan logam

Penggaris ya iku piranti ukur utawa piranti kanggo nggawé garis lurus.[1] Penggaris bisa digawé saka bahan kayu, plastik, logam, pita, uga ana penggaris kang bisa ditekuk-tekuk.[2] Nalika ngukur migunakaké penggaris posisi pengamat kudu tegak lurus karo skala kang diukur.

Cathetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ (en)www.answers.com contraction rule
  2. ^ (en)dictionary.reference.com Ruller


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Penggaris&oldid=987737"