Penggaris

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Penggaris saka plastik
Penggaris kang bisa di tekuk
Penggaris pita
Penggaris saka bahan logam
Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Penggaris yaiku piranti ukur utawa piranti kanggo nggawé garis lurus. [1] Penggaris bisa digawé saka bahan kayu, plastik, logam, pita, uga ana penggaris kang bisa ditekuk-tekuk. [2] Nalika ngukur migunakaké penggaris posisi pengamat kudu tegak lurus karo skala kang diukur.

Cathetan Sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (en)www.answers.com contraction rule
  2. ^ (en)dictionary.reference.com Ruller


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Penggaris&oldid=830243"