Pełczyce

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pełczyce
POL Pełczyce COA.svg
Lambang Pełczyce
120px
Lokasi Pełczyce
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Pełczyce
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Pełczyce (Jerman Bernstein i. Neumark) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.