Pełczyce

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Pełczyce
POL Pełczyce COA.svg
Lambang Pełczyce
120px
Lokasi Pełczyce
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Pełczyce
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Pełczyce (Jerman Bernstein i. Neumark) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pełczyce&oldid=1002058"