Pavonis Mons

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pavonis Mons.

Pavonis Mons iku sawijining gunung ing planèt Mars. Gunung iki dhuwuré 14 kilomèter.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pavonis_Mons&oldid=827111"