Pavonis Mons

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pavonis Mons.

Pavonis Mons iku sawijining gunung ing planit Mars. Gunung iki dhuwuré 14 kilomèter.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]