Pavonis Mons

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pavonis Mons.

Pavonis Mons iku sawijining gunung ing planit Mars. Gunung iki dhuwuré 14 kilomèter.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]