Paus Stephanus VI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Stephanus VI punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (896-897).