Paus Stephanus V

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Stephanus V punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (885-891).